top of page

DE MOOISTE HAARKLEURING OF BALAYAGE DOOR EEN PROFESSIONELE COLORIST IN SCHILDE-BRASSCHAAT-SCHOTEN

Hair colors palette

HAARCOLORISTE EN KAPPER IN 'S-GRAVENWEZEL (SCHILDE)

Lydia is een haarcoloriste met veel ervaring, waardoor Kapsalon Heritage ook de ideale plek is om uw haar te kleuren in 's-Gravenwezel. Dankzij haar expertise is ze in staat om u de beste raad op maat van uw haartype en uw wensen te geven. Ze gaat ook graag creatief aan de slag met haarkleuringen. Hoe origineler, hoe leuker! Natuurlijk zorgt ze ervoor dat uw nieuwe haarkleur zo lang mogelijk meegaat zonder te vervagen. Daarbij rekent u ook altijd op haar advies.

Naast ervaring als coloriste heeft Lydia ook een grote expertise in knippen en stylen. Deze kapper in 's-Gravenwezel is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op vlak van haarstyling. Dankzij de vakkennis van Lydia verkrijgt u altijd uw droomkapsel, ongeacht of het nu gaat om klassieke mise-en-plis voor de mooiste krullen of om balayages.

UW HAAR LATEN KLEUREN?

Wilt u uw haar laten kleuren volgens de laatste trends? Dan zit u bij dameskapper Lydia zeker goed. Lydia heeft ervaring met verschillende soorten technieken. Ze gaat graag creatief te werk met kleur, om haar klanten hun perfecte haarkleur te geven. Of u nu gewoon uw haarwortels wilt laten bijwerken of wilt experimenteren met een originele kleur, bij Kapsalon Heritage in Gravenwezel bent u in goede handen.

Ook als u een gevoelige hoofdhuid heeft of broos haar hebt, bent u bij Kapsalon Heritage aan het juiste adres. In dit kapsalon voor dames worden alleen de beste haarproducten gebruikt, zonder agressieve ingrediënten voor uw haar of hoofdhuid. Zo zal uw haar tijdens en na de behandeling beschermd worden. Uw haar heeft er nog nooit zo mooi en glanzend uitgezien!

Hair Samples

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK BIJ KAPSALON HERITAGE VOOR EEN PROFESSIONELE HAARKLEURING OF BALAYAGE IN 'S-GRAVENWEZEL.

bottom of page