top of page

KAPSALON HERITAGE: WELKOM BIJ UW DAMESKAPPER IN 'S-GRAVENWEZEL 

HET IDEALE KAPSALON VOOR DAMES

Bij Kapsalon Heritage, een kapsalon voor dames, wordt u op een professionele manier geholpen om het mooiste kapsel voor uw haartype en gezichtsvorm te kiezen. Lydia, dameskapper en zaakvoerder van het kapsalon voor dames, heeft veel ervaring met het knippen en kleuren. U ontvangt haaradvies op maat van uw haartype en gezichtsvorm. U kunt voor alle soorten haarbehandelingen bij het kapsalon voor dames terecht, van knippen tot uw haar laten kleuren.

KNIPPEN

BALAYAGE

OPSTEEKKAPSELS

KLEUREN

HIGHLIGHTS

MISE-EN-PLIS

BRUSHING

BRUIDKAPSELS

ENZ.

trouwkapsels
trouwkapsels

EEN DAMESKAPPER VOOR TROUWKAPSELS EN OPSTEEKKAPSELS

Gaat u binnenkort naar een speciaal evenement en wilt u net dat extra beetje meer doen voor de gelegenheid? Lydia heeft veel ervaring met elegante opsteekkapsels. U kiest met de hulp van haar expertise het dameskapsel dat perfect bij uw outfit past. Als u een kapper voor uw trouwkapsel zoekt, helpt ze u graag met het creëren van het perfecte kapsel voor uw grote dag. Voordat u het definitieve kapsel voor uw bruiloft kiest, komt u eerst langs voor een proefkapsel. Tijdens die afspraak probeert u verschillende kapsels uit, waarna u uw definitief trouwkapsel uitkiest! Op uw trouwdag zelf zorgt Lydia ervoor dat uw trouwkapsel er prachtig uitziet, zodat u helemaal klaar bent om in het huwelijksbootje te stappen.

dameskapper

KAPSALON HERITAGE IS MEER DAN ALLEEN EEN DAMESKAPPER IN ‘S-GRAVENWEZEL

Of u nu uw haar wilt laten kleuren, een nieuwe snit wilt uitproberen of een opsteekkapsel wilt voor een evenement, bij Coiffure Heritage geniet u van een uitstekende service in een rustige sfeer. Tijdens de haarbehandeling drinkt u een gratis kopje koffie of thee om lekker te ontspannen. Hier is het altijd rustig en gezellig vertoeven en van bandwerk is er heus geen sprake.

BEL EN MAAK EEN AFSPRAAK BIJ DAMESKAPPER KAPSALON HERITAGE IN 'S-GRAVENWEZEL!

bottom of page